Casamedia - Digimaailman moniosaaja.

 

 

Casamedian yleiset myyntiehdot
 
Casamedian tuotteiden tavarantoimituksiin sovelletaan seuraavia yleisiä myyntiehtoja. Näillä myyntiehdoilla ei rajoiteta yksityiselle kuluttajalle kuluttajansuojalain mukaan kuuluvia oikeuksia.
 
1. Toimitus tapahtuu postin pakettilähetyksenä ellei muusta toimitusehdosta ole sovittu. Veloitus on alk. 5e per lähetys. Toimituskuluun sisältyy postimaksut, pakkauskulut, postiennakko- ja vakuutusmaksut. Osatoimitukset ovat sallittuja mikäli toisin ei ole sovittu.
 
2. Maksuehdot: Jos ei maksuehdosta ole muuta sovittu, käytetään maksuehtona postiennakkoa. Valtiolle, kunnille, kouluille ja muulle julkiselle sektorille maksuehtona on 7 päivää netto, ellei muusta lasku- tai luottomyynnistä ole sovittu.
 
3. Hinta ja hinnanmuutos: Tuoteluettelon hinnat ovat voimassa seuraavan tuoteluettelon tai hintaluettelon ilmestymiseen asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Kaikki tuoteluettelon hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuoteluettelon hintoihin ei sensijaan sisälly rahti- ja postimaksuja. Mikäli tuotteiden hinnat nousevat tuoteluettelon tai erillisen hintaluettelon ilmestymisen jälkeen suomalaisten tai ulkomaisten viranomaisten veroja, tulleja ja muita veroluontoisia maksuja koskevista toimenpiteistä tai Valtioneuvoston tai Suomen Pankin valuuttakursseja koskevasta päätöksestä tai muusta Casamediasta riippumattomasta syystä johtuen, pidättää Casamedia itsellään oikeuden korottaa hintoja vastaavasti. Casamedia ei vastaa tuoteluettelon mahdollisista virheistä.
 
4. Omistuksenpidätysoikeus: Omistusoikeus myytyyn tuotteeseen siirtyy ostajalle kun ostaja on maksanut kauppahinnan Casamedialle kokonaisuudessaan sekä täyttänyt kaikki kauppaan liittyvät muut velvoitteet.
 
5. Kuluttajien palautusoikeus: Yksityisellä kuluttajalla on 7 päivän palautusoikeus postimyynnistä tilaamansa tuotteen osalta. Kuluttajalla, joka on ostanut tuotteen Casamedian toimitilasta sekä muilla ostajilla (yritysasiakkaat) ei ole kuluttajansuojalain 6 luvun mukaista palautusoikeutta. Mikäli palautukseen oikeutettu ostaja haluaa palauttaa tuotteen on toivottavaa, että ostaja asian käsittelyn helpottamiseksi ensin tiedustelee Casamediasta palautusnumeron, johon pyydetään viittaamaan palautuksen yhteydessä. Palautuksen tulee tapahtua halvinta kuljetustapaa käyttäen Casamedian postiosoitteeseen: Keskuskatu 9, 38700 Kankaanpää. Palautusoikeutetun ostajan palautusoikeuden edellytyksenä on, että tuote palautetaan käyttämättömänä ja muuttumattomana. Koska erityisesti ohjelmalevykkeiden arvo ja edelleenmyyntimahdollisuus oleellisesti alenee, jos ohjelma-levykkeiden suojamuovi on rikottu, on toivottavaa, että mikäli ostaja on epävarma tilaamastaan ohjelmasta, hän tarvittaessa pyytää Casamedialta lisätietoa ohjelmasta ennen pakkauksen avaamista.
 
6. Virhe ja takuu: Ellei toisin ole ilmoitettu takuuaika on Radiokauppiaiden liiton suosittelema 6kk (laitteet) ja 3 kk (ohjelmistot), joka alkaa tuotteen toimituspäivästä. Takuu koskee ainoastaan sellaisia virheitä ja puutteita tuotteen rakenteessa, materiaaleissa ja toiminnassa, jotka ilmenevät takuuajan kuluessa. Ostajan tulee ilmoittaa Casamediaan tuotteen mahdollisista virheistä kohtuullisessa ajassa (normaalisti 14 päivän kuluessa) siitä, kun virhe on todettu. Takuu ei rajoita yksityisen kuluttajan kuluttajansuojalain 5 luvun mukaisia oikeuksia, jonka mukaan kuluttaja voi tuotteen virhetilanteessa vaatia virheen oikaisua ja vahingonkorvausta sekä tietyin edellytyksin hinnanalennusta tai kaupan purkua.
 
7. Vastuun rajoitus: Casamedian vastuu ei käsitä virheitä, jotka johtuvat ostajan suorittamista puutteellisista huolloista, virheellisistä asennuksista tai muutoksista, jotka on tehty ilman Casamedian suostumusta, ostajan itse virheellisesti suorittamista korjauksista tai tuotteen normaalista kulumisesta tai huononemisesta. Muussa kuin kuluttajakaupassa Casamedia ei vastaa ostajalle aiheutuneesta välillisestä vahingosta sen perusteesta riippumatta tai vahingosta sen perusteesta riippumatta tai vahingosta, jonka tilattu tuote aiheuttaa muulle kuin tuotteelle itselleen. Välittömästä vahingosta Casamedian vastuu vahingosta rajoittuu virheellisen tuotteen hintaan. Kuluttajansuojalain tarkoittamissa tapauksissa Casamedian vastuu määräytyy kuluttajansuojalain 5 luvun ja tuotevastuulain mukaisesti.
 
8. Erimielisyydet: Jos erimielisyyksiä ei voida ratkaista osapuolten välisellä neuvottelulla, kaupasta aiheutuvat erimielisyydet käsitellään muussa kuin kuluttajakaupassa aina Kankaanpään käräjäoikeudessa. Jos kuluttajakaupassa erimielisyydet saatetaan tuomioistuimen ratkaistavaksi, kuluttaja voi yleisistä oikeuspaikkasäännöistä poiketen nostaa kanteen myös asuinpaikkansa yleisessä alioikeudessa. Kuluttajansuojalaissa tarkoitetulla kuluttajalla on myös oikeus saattaa asia kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.
 
KAIKKI HINNAT SISÄLTÄVÄT ARVONLISÄVERON.

Asiakkaan sanomaa

Kotisivuistani käy hienosti ilmi oma työni sisustussuunnittelijana. Casamedia toteutti yritykselleni upeat sivut. Innerio / Katariina Rintee
Erinomaista palvelua ja osaamista hyvässä hengessä:-) Markku Joensuu Facebook kommentti.
Kiitos jälleen ammattitaitoisesta ja osaavasta palvelusta. Teija Vanhatalo / Laihdutusslanka.fi / Annajaaxel.fi
Pitkäaikainen asiantuntemus ! Aimo Haapakoski Facebook kommentti.

Internet palvelut - Tutustu palveluihimme

Ilmainen sivuston analysointi - analysoimme sivustosi ilmaiseksi!

Drupal osaaja

Windows phone sovellukset

Jaa somessa!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa