SUORAVELOITUS

Asiakas tekee suoraveloitus sopimuksen veloittajan kanssa, esim. sähkö, vesi, jätehuolto ovat usein laskutus aiheet. Asiakkaan tehtyä sopimuksen toimittajan kanssa, toimittaja saa oikeuden laskuttaa kyseisen tyyppiset laskut suoraveloituksella. 

 
Laskuttajan kannalla suoraveloitus järjestelmä on erittäin yksinkertainen, laskut tehdään perinteiseen tapaan ja laskun sijasta asiakkaalle lähtee suoraveloitus ilmoitus.
 
Ohjelma muodostaa laskutettavasta aineistosta suoraveloitus aineiston.
 
Laskuttaja lähettää suoraveloitus-aineiston pankkiinsa vähintään neljä päivää ennen eräpäivää.Veloitusaineisto veloitetaan asiakkaiden tileiltä eräpäivänä. 
 
Suoraveloitus järjestelmä ilmoittaa ei hyväksytyistä veloituksista jolloin ne voidaan laittaa uudelleen veloitukseen, näin voi käydä esim. jos asiakkaan tilillä ei ole riittävää saldoa.
 
Huomioitava ennen suoraveloituksen käyttöön ottoa: 
 
Asiakkaille ilmoitettava mahdollisuudesta käyttää suoraveloitusta. Asiakastietoihin tallennetaan asiakkaan tilinumero sekä tieto että kyseinen asiakas käyttää suoraveloitusta. 
 
Ohjelmiston perustietoihin tallennetaan palvelutunnus, minkä laskuttaja saa tehdessään sopimuksen suoraveloituksesta. Pankkiyhteys-ohjelmisto on luonollisesti oltava k&¨ytössä.
 
Suoraveloituksen etuja:
  • Automaattinen
  • Aikaa säästävä
  • Yksinkertainen
Tule käymään, soita, lähetä sähköpostia tai faksaa, niin todetaan yhdessä miten voimme helpottaa juuri sinun elämääsi. Laita suoraveloitus työskentelemään puolestasi ja nauti työsi tuloksista.

BillCen - demoversio

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa