Google mustalistaa päivittäin useita sivustoja, jotka sisältävät heikkouksia tai ne on mahdollisesti hakkeroitu. Jos sivustot joutuvat tälle listalle, Google estää käyttäjien pääsyn niille näyttäen varoitus-viestejä ja ohjaten käyttäjät pois sivustoilta. Googlen musta lista ei myöskään ole ainoa tälläinen lista, vaan monet eri tahot omaavat sellaisen, esimerkiksi Antivirus-ohjelmilla on omat listansa. Ne päivittävät tietojaan Googlen perusteella, ja siksi sivustojen korjaaminen nopeasti on tarpeellista. 

Jouduttuanne mustalle listalle, sähköposti-liikenne häriintyy tai loppuu kokonaan. Omat viestinne eivät tavoita ihmisiä, koska ne ohjataan roskapostiin. Hakkeroitujen sivustojen tiedot ovat myös vaarantuneet, ja hakkerit voivat päästä takaisin sivustolle jos niitä ei korjata huolellisesti.

Jos kotisivunne ovat joutuneet mustalle listalle, Casamedia voi auttaa. Löydämme ja korjaamme heikkoudet sekä korjaamme tietoturvan, jotta ne pääsevät pois listalta. Huolehdimme myös puolestanne, että hakukonenäkyvyytenne palautuu ja paranee. Tarkistamme samalla, miten sivunne voidaan paremmin turvata tulevaisuudessa. 

Share This!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa